00150
`t Eurohepke
/


 de friet snack grillwagen op locatie

 

Dit is een nieuwe pagina.

Geachte klanten,

Ook wij zijn in de ban van het Corona-virus vandaar deze informatie op onze site.

Allereerst wil ik aangeven dat we het ook een moeilijke situatie vinden, vragen als hoe moeten we hier mee omgaan. Dagelijks vragen we ons af doen we het goed of hebben we toch een verkeerde keuze gemaakt. Het verstandigste lijkt het ons om de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM te volgen ( deze zullen we dagelijks raadplegen)

Zo hoe het nu is mogen we  verkopen op onze vaste standplaatsen en markten.  Dit mag alleen voor afhaal dus u mag het niet ter plaatsen consumeren. Ook moet u gepaste afstand houden van de aanwezige klanten de norm anderhalve meter, onderschat het niet en houd u hier aan. Verder vragen wij u om zoveel mogelijk u bestelling per pin te betalen, ons pinapparaat wordt regelmatig ontsmet met desinfectie ook liggen er handschoentjes en desinfectie doekjes. Ook zelf nemen we de nodige maatregelen betreffende  de hygiëne. Wil u liever niet te lang op uw  bestelling wachten dan kunt u ook bestellen via whatsapp 06-20632965 u krijgt dan een berichtje wanneer uw bestelling klaar is. Let u wel op  welke locatie we die dag staan zodat u niet te ver hoeft te rijden. Heeft u grotere bestellingen betreffende onze heerlijk Haantjes en bouten dan verzoeken wij u deze twee dagen voor ophalen kenbaar te maken zodat we de inkoop kunnen aanpassen. 

Locatie per dag

Maandag Schinveld

Dinsdag Schimmert

Woensdag Gehout

Vrijdag Nuth

De  bestellijst vind u op de bestel pagina 

Wat betreft de party's en evenementen die bij ons geboekt zijn in de periode maart en april zijn geannuleerd hier over hebben de betreffende personen organisaties bericht over ontvangen.

Verder wensen wij iedereen het beste toe in deze moeilijke en onvoorspelbare tijd. Pas goed op u zelf en op elkaar.


Met vriendelijke groet Frans